Rinovim dhe rindërtim

Rinovim dhe rindërtim

Pata Construction është një kompani e ndërtimit dhe rikonstruksionit në Tiranë, Shqipëri, e cila mund të ndihmojë klientët të rikonstruktojnë dhe të rindërtojnë pronat dhe shtëpitë e tyre me një kosto të ulët dhe cilësi të lartë. Ne vlerësojmë faktin që mund të ofrojmë zgjidhje të jashtëzakonshme për çdo nevojë të ndërtimit tuaj, duke përdorur materiale të qëndrueshme dhe profesionistë të kualifikuar në fushën tonë. Për ne, vlera kryesore që ofrojmë është kombinimi i shërbimeve të shkëlqyera, kualitetit të lartë të punës dhe çmimeve konkurruese. Kjo na bën zgjedhjen e parë për ata që kërkojnë rinovime dhe rindërtim të pronave në Shqipëri.

Çfarë thonë klientët tanë

Zbuloni se si klientët tanë kanë përfituar nga partneriteti me ne dhe arritja e objektivave të tyre. Lexoni dëshmitë e tyre dhe shikoni vetë ndikimin e punës me ekipin tonë. Përgjigjet e tyre do të flasin më shumë se çdo fjalë që mund të themi.

Arben Ibrahimi

Arben Ibrahimi

Arben Ibrahimi

Banesë në Yzberisht, Tiranë

Banesë në Yzberisht, Tiranë

Banesë në Yzberisht, Tiranë

"Një grup punëtorësh shumë të aftë dhe të përkushtuar. PATA Construction i konsideroj si një kompani të besueshme dhe të jashtëzakonshme në sektorin e ndërtimit. Kishim një përvojë të mrekullueshme dhe do të bashkëpunonim me ta përsëri."

"Një grup punëtorësh shumë të aftë dhe të përkushtuar. PATA Construction i konsideroj si një kompani të besueshme dhe të jashtëzakonshme në sektorin e ndërtimit. Kishim një përvojë të mrekullueshme dhe do të bashkëpunonim me ta përsëri."

"Një grup punëtorësh shumë të aftë dhe të përkushtuar. PATA Construction i konsideroj si një kompani të besueshme dhe të jashtëzakonshme në sektorin e ndërtimit. Kishim një përvojë të mrekullueshme dhe do të bashkëpunonim me ta përsëri."

Agim Xhaka

Banese ne 5 Maj

"Ekipi i PATA Construction ishte shumë i përkushtuar dhe profesionist. Projekti ynë u krye me një cilësi të jashtëzakonshme dhe ndjehemi të kënaqur me rezultatin. I recomandoj me të vërtetë!"

Ela Rama

Shtimi i 1 tualeti dhe 1 dhome gjumi

"Një nga kompanitë më të mira ndërtimore që kam punuar ndonjëherë. PATA Construction kuptoi plotësisht vizionin tonë dhe e materializoi atë me përpikmëri. Ekipi ishte i organizuar dhe përqendruar në çdo hollësi të projektit tonë të ndërtimit."

Luljeta Dervishi

Nga banese ne Mini Hotel

"Ekipi i PATA Construction ishte i shkëlqyeshëm në të gjitha aspektet. Ishte kënaqësi të punoja me ta dhe t'i shihja që transformuan vizionin tonë në një realitet të pabesueshëm. Cilësia e punës së tyre është pa kompromis."

Rina Qorraj

Nga 1 ne 2 banesa

"Përvoja jonë me "PATA Construction" ishte e jashtëzakonshme! Ekipi i tyre ishte jo vetëm i aftë dhe profesional, por gjithashtu ishte i kujdesshëm dhe komunikativ gjatë gjithë procesit të ndërtimit. Projekti ynë u realizua me sukses dhe ne nuk mund të ishim më të kënaqur. Faleminderit PATA Construction për një punë të shkëlqyer!"

Artan Krasniqi

Rimodelim total i baneses

"PATA Construction është një kompani me një nivel të lartë profesionalizmi. Puna e tyre është tepër e kujdesshme dhe ata ndiqën çdo hollësi në kohën e parashikuar. Nuk do të zgjidhja ndonjëherë një tjetër kompani për projektet e mia të ardhshme!"

Rimodelo shtëpinë tani

Le të krijojmë diçka të bukur së bashku! Te Pata Construction, ne besojmë në bashkëpunim për të sjellë vizionin tuaj unik në jetë. Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie apo biznesi, le të punojmë së bashku për të çuar hapesirën tuaj në nivelin tjetër. Mos prisni më gjatë për të realizuar projektin tuaj të rikonstruksionit. Kontaktoni tani ekipin tonë dhe hapi i parë drejt vizionit tuaj do të jetë vetëm një klikim larg!

Rimodelo shtëpinë tani

Le të krijojmë diçka të bukur së bashku! Te Pata Construction, ne besojmë në bashkëpunim për të sjellë vizionin tuaj unik në jetë. Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie apo biznesi, le të punojmë së bashku për të çuar hapesirën tuaj në nivelin tjetër. Mos prisni më gjatë për të realizuar projektin tuaj të rikonstruksionit. Kontaktoni tani ekipin tonë dhe hapi i parë drejt vizionit tuaj do të jetë vetëm një klikim larg!

Rimodelo shtëpinë tani

Le të krijojmë diçka të bukur së bashku! Te Pata Construction, ne besojmë në bashkëpunim për të sjellë vizionin tuaj unik në jetë. Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie apo biznesi, le të punojmë së bashku për të çuar hapesirën tuaj në nivelin tjetër. Mos prisni më gjatë për të realizuar projektin tuaj të rikonstruksionit. Kontaktoni tani ekipin tonë dhe hapi i parë drejt vizionit tuaj do të jetë vetëm një klikim larg!

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction