Le të flasim!

Le të flasim!

Mirësevini në faqen e kontaktit të Pata Construction! Jemi të lumtur që po e konsideroni kompaninë tonë të rikonstruksionit dhe rinovimit për të ndihmuar në krijimin e hapësirës së ëndrrave tuaja. Te Pata Construction, ne besojmë se hapësira juaj duhet të pasqyrojë personalitetin dhe stilin tuaj, dhe jemi të përkushtuar për ta bërë këtë realitet.


Ekipi ynë me përvojë është i përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme dhe krijojmë projekte të personalizuara që i tejkalojnë pritshmëritë tuaja. Pavarësisht nëse dëshironi të transformoni shtëpinë ose zyrën tuaj, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës. Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë për të caktuar një konsultim me ne, dhe le të sjellim vizionin tuaj në jetë së bashku!

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction