Rreth nesh

Rreth nesh

Pata Construction (nisur nga Pata Real Estate) është një kompani e dedikuar për rikonstruksion dhe rinovim të shtëpive, e bazuar në Tiranë, Shqipëri. E themeluar nga një ekip me përvojë dhe pasion për ndërtimin, ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të cilësisë së lartë, duke përdorur teknologjitë më të fundit dhe materialet më të mira në treg.


Ekipi ynë i profesionistëve të kualifikuar dhe të trajnuar mirë është i përkushtuar për të arritur përtej pritjeve tuaja. Ne kemi një reputacion të fortë për përkushtimin tonë ndaj punës së mirë dhe për të ofruar zgjidhje të qëndrueshme që i japin jetë vizionit tuaj. Në Pata Construction, ne e kuptojmë se çdo projekt është unik, dhe prandaj i trajtojmë çdo klient dhe çdo projekt me vëmendjen dhe kujdesin e duhur.


Kur zgjidhni Pata Construction, zgjidhni partneritetin, besimin dhe sigurinë e një kompanie që është e përkushtuar për suksesin tuaj. Kontaktoni me ne sot për të mësuar më shumë se si mund të ndihmojmë të realizojmë ëndrrat tuaja të ndërtimit.

Anëtarë skuadre

6

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Projekte

10+

Skuadra jonë

Skuadra jonë

Denis Naska

@oliviagarciaa

Liam Patel

@liampatel

Emma Nguyen

@emmanguyen

Ethan Davis

@ethandesigns

Sophia Kim

@sophiakimm

Jackson Rodriguez

@jacksonrodriguez

Rimodelo shtëpinë tani

Le të krijojmë diçka të bukur së bashku! Te Pata Construction, ne besojmë në bashkëpunim për të sjellë vizionin tuaj unik në jetë. Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie apo biznesi, le të punojmë së bashku për të çuar hapesirën tuaj në nivelin tjetër. Mos prisni më gjatë për të realizuar projektin tuaj të rikonstruksionit. Kontaktoni tani ekipin tonë dhe hapi i parë drejt vizionit tuaj do të jetë vetëm një klikim larg!

Rimodelo shtëpinë tani

Le të krijojmë diçka të bukur së bashku! Te Pata Construction, ne besojmë në bashkëpunim për të sjellë vizionin tuaj unik në jetë. Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie apo biznesi, le të punojmë së bashku për të çuar hapesirën tuaj në nivelin tjetër. Mos prisni më gjatë për të realizuar projektin tuaj të rikonstruksionit. Kontaktoni tani ekipin tonë dhe hapi i parë drejt vizionit tuaj do të jetë vetëm një klikim larg!

Rimodelo shtëpinë tani

Le të krijojmë diçka të bukur së bashku! Te Pata Construction, ne besojmë në bashkëpunim për të sjellë vizionin tuaj unik në jetë. Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie apo biznesi, le të punojmë së bashku për të çuar hapesirën tuaj në nivelin tjetër. Mos prisni më gjatë për të realizuar projektin tuaj të rikonstruksionit. Kontaktoni tani ekipin tonë dhe hapi i parë drejt vizionit tuaj do të jetë vetëm një klikim larg!

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction

Logo pata construction, rimodelim rregullim shtepish

Mbështetur nga Pate Real Estate. Web nga Revido. © 2023 Pata Real Estate. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Pata Construction |  Pata Real Estate  |  Tiranë, Shqipëri
10 Rruga Musa Karapici, Pazari i Ri, Tiranë 1001, Shqipëri
+355 68 555 1687  |  info@pata.construction